MAMA Showroom for media and moving art

Mr Miyagi - Positioning System 01 Dec 2006 - 14 Jan 2007

Deelnemende kunstenaars / participating artists: Mounira al Solh (NL), Willem Besselink (NL) Pierre Derks (NL), Heidi Linck (NL), Katharina D. Martin (DE), Rosalie Monod de Froideville (NL), Chris Mudde (NL), Philippe van Wolputte (BE)

Curatoren: Katayoun Arian, Elke van Eeden, Petra Heck, Camiel van Lenteren, Magali Meijers en Femke Vos

Positioning System - whereareyou, iamhere, hereweare


Positioning System is de eindpresentatie van de jonge curatoren die het Mister Miyagi Curating Tomorrow programma gevolgd hebben. De Miyagi's bezochten eindexamenexposities in Belgi‘ en Nederland en presenteren in dit project hun visie op het werk van in 2006 afgestudeerde kunstenaars.

Positioning System - whereareyou, iamhere,hereweare - is een groepstentoonstelling van in 2006 afgestudeerde kunstenaars uit Nederland en Belgi‘. Om zichzelf te lokaliseren en positioneren tegenover hun historisch, sociaal en cultureel bepaalde omgeving, gebruiken zij een persoonlijk positioneringsysteem. Zij ervaren, registreren en infiltreren in de wereld om zich heen gebruik makend van diverse systematische methoden. Deze werkwijze is vergelijkbaar met GPS; het populaire systeem dat het mogelijk maakt als gebruiker je positie te bepalen en je weg te vinden in een immens landschap van mogelijke routes.

MAMA showroom for media and moving art
Witte de Withstraat 29-31 Rotterdam


mama is open woensdag - zondag 13:00-18:00

http://www.mamamedia.nl/projects/positioningsystem.cfm